Krämig sill med äpple, pepparrot och gräslök

20
0
Krämig sill med äpple, pepparrot och gräslök

Sill är ett måste till årets alla högtider. Gör egen krämig sill med majonnäs och crème fraiche som bas. Äpple bidrar med sötma, pepparrot ger sillen en pepprig smak och tack vare gräslök får den också en mild löksmak.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019

Krämig sill med äpple, pepparrot och gräslök

Ingredienser

8-10
2
förp 5-minuterssill (à 420 g)
1
litet rött äpple
2 dl
crème fraiche
1/2 dl
majonnäs
2 - 3 msk
finriven pepparrot
2 msk
finskuren gräslök
2 krm
salt

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

20

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1078 KJ / 258 kCal
Fett 20 g
Salt 2 g
Kolhydrater 14 g
Protein 6 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept