Sill i glas med ägg, gräslök och pepparrot
Riven pepparrot sätter fart på den här förrätten med inlagd sill, ägg och crème fraiche. En matig förrätt som är suveränt snabb och enkel att göra. Servera i vackra portionsglas så har du en snygg sillrätt med klassiska svenska smaker.
Ingredienser
4 portioner
1 burk inlagd sill (à 500 g)
4 ägg
1 dl skuren gräslök
2 msk riven färsk pepparrot
1 1/2 dl crème fraiche
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1279 KJ / 306 kCal
Fett25 g
Salt0.6 g
Kolhydrater2 g
Protein19 g
Kommentarer
Vilken inlagd sill ska man ha? Eller rekommenderas
Louise
2022-04-06Hej Louise! Tack för din fråga. Det finns det flera olika tillverkare av just inlagd sill så välj en av de produkterna. Eller om du vill göra egen inlagd sill kan jag tipsa om detta recept https://www.ica.se/recept/inlagd-sill-2558/ Lycka till. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2022-04-07God och enkel förrätt!
Hans
2021-06-17