Sill i glas med ägg, gräslök och pepparrot

0
1
Sill i glas med ägg, gräslök och pepparrot

Riven pepparrot sätter fart på den här förrätten med inlagd sill, ägg och crème fraiche. En matig förrätt som är suveränt snabb och enkel att göra. Servera i vackra portionsglas så har du en snygg sillrätt med klassiska svenska smaker.

Skriv ut
Sill i glas med ägg, gräslök och pepparrot

Ingredienser

4 portioner
1
burk inlagd sill (à 500 g)
4
ägg
1 dl
skuren gräslök
2 msk
riven färsk pepparrot
1 1/2 dl
crème fraiche

För alla

Fri från gluten.
Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentar

Roland

4/9/2019

Vad har koldioxiden med vår mat att göra????? Utan den gasen skulle vi snart gå under eftersom inget längre skulle kunna växa. Läs på klimatsans.com. Har ni hört talas om "Fotosyntesen"???

Näringsvärde per portion

Energi 1279 KJ / 306 kCal
Fett 25 g
Salt 0 g
Kolhydrater 2 g
Protein 19 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept