Sill i glas med ägg, gräslök och pepparrot

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
2
Sill i glas med ägg, gräslök och pepparrot

Riven pepparrot sätter fart på den här förrätten med inlagd sill, ägg och crème fraiche. En matig förrätt som är suveränt snabb och enkel att göra. Servera i vackra portionsglas så har du en snygg sillrätt med klassiska svenska smaker.

Sill i glas med ägg, gräslök och pepparrot

Ingredienser

4 portioner
1 burk inlagd sill (à 500 g)
4 ägg
1 dl skuren gräslök
2 msk riven färsk pepparrot
1 1/2 dl crème fraiche

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Vilken inlagd sill ska man ha? Eller rekommenderas

Louise

2022-04-06

Hej Louise! Tack för din fråga. Det finns det flera olika tillverkare av just inlagd sill så välj en av de produkterna. Eller om du vill göra egen inlagd sill kan jag tipsa om detta recept https://www.ica.se/recept/inlagd-sill-2558/ Lycka till. Hälsningar Ulrika

Redaktionen

2022-04-07

God och enkel förrätt!

Hans

2021-06-17

Näringsvärde per portion

Energi1279 KJ / 306 kCal
Fett25 g
Salt0.6 g
Kolhydrater2 g
Protein19 g

Testa liknande recept

Sill med gurka och pepparrot på knäcke
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Krämiga sillar
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
5-minuterssill med äpple rödbeta och pepparrot
Betyg 4.7 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig sill med äpple, pepparrot och gräslök
Betyg 4.4 av 5.
43 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Ryska sillen med honung och pepparrot
Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga