Shepard's pie
Shepherd’s pie är en engelsk klassiker, här med köttfärsröra gratinerad med potatis- och parmesantäcke. Med fryst grönsaksblandning blir rätten extra lättlagad.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2012
Ingredienser
4 portioner
1 låda köttfärssås (se länk nedan)
900 g mjölig potatis
1 msk smör
1 dl varm vispgrädde (alt. mjölk)
1 ägg
2 dl riven parmesan
1 1/2 tsk salt
3 dl fryst, tinad grönsaksblandning (t ex ärter, morötter, majs, paprika)
rosmarinkvistar (för garnering)
1 msk riven parmesan (för garnering)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi-1 KJ / 647 kCal
Fett31 g
Kolhydrater49 g
Protein37 g
Kommentar
Hej! Var finns länken till köttfärssåsen?
Gabriella
2020-06-12Hej Gabriella! Jag misstänker att du tittade på receptet i appen varför du inte kunde se länken. Gå gärna in på receptet på ica.se så ser du länken! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-06-16