Storfavoriten banoffee paj är en perfekt kombination av sött och salt! Dulce de leche med flingsalt på en botten av digestive toppas med skivor av krämig banan och fluffigt vispad grädde. Dekorera pajen med riven mörk choklad.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2021
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria digestivekex.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Supergott! Skivade hälften banan och hälften jordgubbar. Blandade i krossad dajm i grädden 🙂
Cecilia
2023-09-24Söt men god. Man kan med fördel skippa sockret i Diegestivesmeten (gjorde jag), det är tillräckligt med socker i kexen & pajen. Dulce de leche rekommenderas då kondenserad mjölk flyter ut som en soppa..
Ellinor
2023-04-23Den som tycker det är för sött kan servera jordgubbar eller hallon till så kan det bryta av lite för den som vill. Populär efterrätt hur som helst. Kan göras i folieform också om man vill ha efterrättsbuffé tex.
Kristina
2023-04-09