Storfavoriten banoffee paj är en perfekt kombination av sött och salt! Dulce de leche med flingsalt på en botten av digestive toppas med skivor av krämig banan och fluffigt vispad grädde. Dekorera pajen med riven mörk choklad.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2021
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria digestivekex.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Isabell
2023-01-07Jummy! Sa alla som åt efterrätten, första gången jag gör den men långt ifrån sista gången. Jag är inte speciellt förtjust i vispad grädde istället gjorde jag en vaniljkräm som jag blandade med 1 dl vispad grädde tyckte att 2 stora bananer räckte bra :)
Cecilia
2022-09-17Jättebra recept. Man förväntar sig att den ska vara alldeles för sötsliskig men icke sa Nicke. Bara jättegod! 👌 En storfavorit både för oss och alla gäster. 😋 Som flera skrivit, 2 bananer är för lite. Brukar ta 3-4 av större modell.
Camilla
2022-05-24Gott! Sliskigt sött dock.