Att sesampanera laxen gör att den får ett lite finare utseende när man bryner dem i oljan, och det passar även utmärkt till en limedipp med lite asiatiska influenser så som soja och salladslök. För att utmana rätten ytterligare serverar du pak choi till som du låter stekas mjuk i stekpannan.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
35 2020
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Tove
2021-01-08Otroligt gott. Vilken smakkombination! Serverade med rött ris till. Vilken smaksensation!
Lisa
2020-12-16Gott! Vi lade till kimchi, lyfte rätten ytterligare.
Caroline
2020-08-25Super gott!