Att sesampanera laxen gör att den får ett lite finare utseende när man bryner dem i oljan, och det passar även utmärkt till en limedipp med lite asiatiska influenser så som soja och salladslök. För att utmana rätten ytterligare serverar du pak choi till som du låter stekas mjuk i stekpannan.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2022
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Laxen är ändå rätt god, men det blir alldeles för tunn och liten mängd sås och skulle behöva komplementmenteras med något mer
Kim
2023-03-18Helt galet gott! 😍 Kommer att göras om och om igen. Använde Mushroom Soy då vi har en allergiker i familjen och tog då bara 1 msk.
Anna
2022-09-12100% en stor hit! Detta kommer vi absolut göra igen!
Cecilia
2022-09-09