Toast teriyaki – grillad macka med pak choi och teriyakilax | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Toast teriyaki – grillad macka med pak choi och teriyakilax

Rolls Roycen bland grillade mackor! Fylld med laxfilé som har fått smak av söt teriyakisås, pak choi, sambal oelek och paprika. Alltsammans mellan två skivor dinkel surdegsbröd.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär laxen i tunna skivor och blanda dem försiktigt med teriyakisåsen och sesamfrön.
  2. Skär pak choi i strimlor och blanda med sambal oelek.
  3. Dela, kärna ur och skär paprikan i strimlor.
  4. Fördela pak choi på hälften av brödskivorna och lägg därefter på laxen. Toppa med paprikan. Lägg på resten av brödet som lock.
  5. Grilla i smörgåsgrill ca 5 minuter.

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri teriyakisås. Välj glutenfritt bröd.

Ingredienser

Portioner: 4
  • ca 400 g laxfilé (i bit utan skinn)
  • 3/4 dl teriyakisås
  • 1 tsk sesamfrö
  • 1 pak choi
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 röd paprika
  • 8 skivor dinkel surdegsbröd
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Färsk laxfilé i bit, vacpack

10 % rabatt

ICA Gott Liv 600 g

Mer info

Näringsvärde
Per portion

Energi 1536 kJ / 367 kCal