Tillaga en både enkel och elegant fiskrätt. Sesam- och fetaostgratinerad fiskfilé är en superb måltid med smaker av fetaost, lime, kapris och dill. Servera med spenat eller fullkornspasta.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2007
Rätten är fri från gluten och ägg, under förutsättning att rätten serveras med pasta som passar. Innehåller mjölk.
Gör mjölkfri: använd tofu i stället för fetaost och mjölkfri crème fraiche, Sour Supreme (innehåller soja). Välj mjölkfritt ostalternativ.
Gör mjölkprotenfri: använd tofu i stället för fetaost och mjölkfri crème fraiche, Sour Supreme (innehåller soja) eller imat fraiche (innehåller havre).
Gör laktosfri: välj laktosfritt ostalternativ, använd laktosfri crème fraiche.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anders
2018-12-16Kanongott! Vi använde gösfilé. Riktig "bjudmat".
Martin
2008-01-11Gjorde enligt receptet och det blev väldigt bra. Nästa gång ska jag dock minska andelen lime och utesluta kaprisen. Annars ett kanonrecept.
Viktoria
2008-01-05Jag tog 4dl creme fresh och tog bort kaprisen,det här så himla gott!!!