Ugnsbakad fisk med vitlökssås
En stressig vardag vill du bara komma hem och laga något enkelt men ändå gott. Ugnsbakad fisk med krämig, smakrik vitlöksås går snabbt att tillaga och är supergott och nyttigt. En vardagsfavorit!
Ingredienser
4 portioner
12 potatisar
2 msk olivolja
2 tsk salt
3 paprikor (gärna i olika färger)
600 g torsk- eller hokifilé
1 krm peppar
Sås
2 dl matyoghurt
3 vitlöksklyftor
2 krm salt
1 krm peppar
3 msk hackad persilja eller dill
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2304 KJ / 551 kCal
Fett14.2 g
Kommentarer
Gott och om man skär upp alla grönsaker kvällen innan eller får hjälp av någon så går det supersnabbt
Marie
2021-01-12Lägg till fetaost och lite honung till såsen. Supergott!
Camilla
2013-10-21Oväntat och gott. Lägger det till "bra-recepten"! Läcker och enkel sås med turkisk youghurt, salt, peppar och tre vitlöksklyftor:-)!
Stefan
2012-02-04