Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Pastramigös

Pastramigös är en mycket välsmakande fiskrätt. Gösen kryddar du med rosépeppar, paprika, pepparmix och brun farin. Stek fisken gyllenbrun i stekpanna och servera med potatismos och en grön sallad.

Detta är ett recept från Buffé nr 9, 2007
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 175°C. 
  2. Blanda pepparmix, stött rosépeppar, paprikapulver, salt och brun farin. 
  3. Krydda gösfiléerna med pepparblandningen, och stek i panna tills de fått fin färg. Ställ filéerna i ugnen i ca 5 minuter.

Ingredienser

Portioner: 4 st
  • 1 msk pepparmix
  • 1 msk stött rosépeppar
  • 1 msk paprikapulver
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk brun farin
  • 4 gösfiléer
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?