Pastramigös

Betyg 2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Pastramigös

Pastramigös är en mycket välsmakande fiskrätt. Gösen kryddar du med rosépeppar, paprika, pepparmix och brun farin. Stek fisken gyllenbrun i stekpanna och servera med potatismos och en grön sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2007

Pastramigös

Ingredienser

4 st
1 msk pepparmix
1 msk stött rosépeppar
1 msk paprikapulver
1 tsk salt
2 tsk brun farin
4 gösfiléer

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.6 personer har röstat

Kommentar

måste man följa receptet? tycker inte om fisk

Jonathan

2024-12-11

Testa liknande recept

Dill och rosépeppargravad gös med bakad purjolök och mandeldressing
Betyg 2.8 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Gös i folie
Betyg 2.8 av 5.43 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kumminbakad gös
Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Mälargös med pepparrot
Betyg 3.1 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gös på purjolöksbädd
Betyg 2.4 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gös à la Mornay
Betyg 3.9 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad