Pastramigös

Betyg 2 av 5.
6 personer har röstat
0
Pastramigös

Pastramigös är en mycket välsmakande fiskrätt. Gösen kryddar du med rosépeppar, paprika, pepparmix och brun farin. Stek fisken gyllenbrun i stekpanna och servera med potatismos och en grön sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2007

Pastramigös

Ingredienser

4 st
1 msk  pepparmix
1 msk  stött rosépeppar
1 msk  paprikapulver
1 tsk  salt
2 tsk  brun farin
4   gösfiléer

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Över 60 min att tillaga
Mälargös med kokt potatis och krämig gurksallad
Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kumminbakad gös
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gös i folie
Betyg 2.8 av 5.
43 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mälargös med pepparrot
Betyg 3.1 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gös på purjolöksbädd
Betyg 2.4 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga