Senapsstekt kyckling med svamppasta
Bjud på höstens ljuva smaker i form av pasta med en krämig svampsås med smak av tryffel. Den lyxiga tryffelsmaken gör magi tillsammans med kycklingen som penslas med kryddig dijonsenap. Servera med krispiga haricot verts och middagen är komplett.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2019
Ingredienser
2 portioner
2 port pasta (gärna fusili bucati)
1/2 förp haricots verts (bönor) (à 150 g)
150 g ostronskivling
1 msk olja
salt
peppar
2 snabbfiléer av kyckling
2 tsk dijonsenap
1 dl crème av svamp med tryffel
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2381 KJ / 571 kCal
Fett19 g
Salt1.94 g
Kolhydrater55 g
Protein41 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Riktigt gott. Lyxig känsla
Elisabeth
2019-02-07Grymt!
Rasmus
2019-02-07Gott 😋
Kent
2019-02-05