Senapsstekt kyckling med svamppasta 

13
3 Klimatsmart
Senapsstekt kyckling med svamppasta 

Bjud på höstens ljuva smaker i form av pasta med en krämig svampsås med smak av tryffel. Den lyxiga tryffelsmaken gör magi tillsammans med kycklingen som penslas med kryddig dijonsenap. Servera med krispiga haricot verts och middagen är komplett.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2019

Senapsstekt kyckling med svamppasta 

Ingredienser

2 portioner
2
port pasta (gärna fusili bucati)
1/2
förp haricots verts (bönor) (à 150 g)
150 g
ostronskivling
1 msk
olja
-
salt
-
peppar
2
snabbfiléer av kyckling
2 tsk
dijonsenap
1 dl
crème av svamp med tryffel

För alla

Kontrollera noga innehållet i svampcrèmen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

13

Kommentarer

Elisabeth

2019-02-07

Riktigt gott. Lyxig känsla

Rasmus

2019-02-07

Grymt!

Kent

2019-02-05

Gott 😋

Näringsvärde per portion

Energi 2381 KJ / 571 kCal
Fett 19 g
Salt 1.94 g
Kolhydrater 55 g
Protein 41 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept