Senapsstekt kyckling med svamppasta 

Betyg 2.8 av 5.
13 personer har röstat
3Klimatsmart
Senapsstekt kyckling med svamppasta 

Bjud på höstens ljuva smaker i form av pasta med en krämig svampsås med smak av tryffel. Den lyxiga tryffelsmaken gör magi tillsammans med kycklingen som penslas med kryddig dijonsenap. Servera med krispiga haricot verts och middagen är komplett.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2019

Senapsstekt kyckling med svamppasta 

Ingredienser

2 portioner
2   port pasta (gärna fusili bucati)
1/2   förp haricots verts (bönor) (à 150 g)
150 g  ostronskivling
1 msk  olja
salt
peppar
2   snabbfiléer av kyckling
2 tsk  dijonsenap
1 dl  crème av svamp med tryffel

För alla

Kontrollera noga innehållet i svampcrèmen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Riktigt gott. Lyxig känsla

Elisabeth

2019-02-07

Grymt!

Rasmus

2019-02-07

Gott 😋

Kent

2019-02-05

Näringsvärde per portion

Energi2381 KJ / 571 kCal
Fett19 g
Salt1.94 g
Kolhydrater55 g
Protein41 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Tryffelrisotto med ostronskivling och pancetta
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Quorn med skogssvamp och spenat
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svampwok med cashewnötter och hoisinsås
Betyg 3.5 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig svamppasta med dill
Betyg 3.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt ostronskivling med vitlök och persilja
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ljummen portabello- och linssallad med citronsås
Betyg 4.1 av 5.
26 personer har röstat
Under 30 min att tillaga