Senaps- och kantarellpotatis

Betyg 4.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Senaps- och kantarellpotatis

Gör en piffigare variant av det klassiska tillbehöret potatis. Tärningar av gyllenstekta potatisar sveps in i ljuvlig honungsdijonsenap och blandas med lökfrästa kantareller. Kombinationen är gudomlig och passar idealiskt till oxfilé.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2007

Senaps- och kantarellpotatis

Ingredienser

6 portionsformar
1 kg fast potatis med skal
olja och smör till stekning
3 msk honungsdijon
4/5 tsk salt
2 - 3 krm peppar
2 schalottenlökar
200 g förvällda/konserverade kantareller (200 g motsvarar 2 burkar)
1 dl finskuren salladslök

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.6 personer har röstat

Kommentar

Lätt att laga och underbart gott!

Ulrica

2012-09-25

Testa liknande recept

Krämiga kantareller
Betyg 2.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Marinerade kantareller
Betyg 1.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Svampbruschetta med jordnötter
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Norrländsk renskavsgryta
Betyg 4.1 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Västerbottenpajer i krustader med kantareller
Betyg 4.9 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Quesadillas med kantareller och spenat
Betyg 4.6 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad