Ett mumsigt recept på rejäl, norrländsk renskavsgryta. Du gör den härliga grytan av bland annat vitlök, kantareller, renskav, enbär, rödvin och grädde. Krämig och mättande!
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2009
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i fonden, använd laktosfri grädde, byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i fonden, ersätt grädden mot soja- eller havrebaserad gräddersättning, byt smör mot mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Britt inger
2021-10-22Går det lika bra att använda souvasskav av ren? Britt-Inger
Charlotta
2020-10-14Supergod klassiker. Hade mos och rårörda lingon till
Raili
2012-10-03Jätte gott..tog bara vatten i stället för vin och vilt fond och inte kalv fond. Båda mina söner gillade rätten ! Kommer att laga den här lätta goda rätten igen !