Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Marinerade kantareller

Marinerade kantareller är en mycket aromatisk rätt. Fantastiska smaker från svamp, citron, schalottenlök och persilja gör rätten till ett festligt tillbehör.

Detta är ett recept från Buffé nr 11, 2007
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Putsa och halvera kantarellerna. Blanchera ca 10 sekunder i kokande vatten. Låt rinna av.
  2. Blanda ihop alla ingredienser och smaksätt med salt och svartpeppar.

För alla

Fri från gluten, latos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 3 dl kantareller
  • 2 msk finhackad bladpersilja
  • 2 msk finhackad schalottenlök
  • 3 msk färskpressad citronjuice
  • 4 msk olivolja
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 590 kJ / 140 kCal
Fett: 15 g
Läs mer om näringsvärden