Marinerade kantareller

Betyg 1.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Marinerade kantareller

Marinerade kantareller är en mycket aromatisk rätt. Fantastiska smaker från svamp, citron, schalottenlök och persilja gör rätten till ett festligt tillbehör.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007

Marinerade kantareller

Ingredienser

4 portioner
3 dl kantareller
2 msk finhackad bladpersilja
2 msk finhackad schalottenlök
3 msk färskpressad citronjuice
4 msk olivolja
2 krm salt
1 krm svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.7 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi590 KJ / 140 kCal
Fett15 g

Testa liknande recept

Svampbruschetta med jordnötter
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krämiga kantareller
Betyg 2.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Norrländsk renskavsgryta
Betyg 4.1 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Halstrad röding med kantarellpotatis
Betyg 3.3 av 5.88 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Senaps- och kantarellpotatis
Betyg 4.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Västerbottenpajer i krustader med kantareller
Betyg 4.9 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad