Marinerade kantareller

Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Marinerade kantareller

Marinerade kantareller är en mycket aromatisk rätt. Fantastiska smaker från svamp, citron, schalottenlök och persilja gör rätten till ett festligt tillbehör.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007

Marinerade kantareller

Ingredienser

4 portioner
3 dl  kantareller
2 msk  finhackad bladpersilja
2 msk  finhackad schalottenlök
3 msk  färskpressad citronjuice
4 msk  olivolja
2 krm  salt
1 krm  svartpeppar

För alla

Fri från gluten, latos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi590 KJ / 140 kCal
Fett15 g

Testa liknande recept

Svampbruschetta med jordnötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Norrländsk renskavsgryta
Betyg 4 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämiga kantareller
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Senaps- och kantarellpotatis
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kantarellspread med persilja och vitlök
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Halstrad röding med kantarellpotatis
Betyg 3.3 av 5.
88 personer har röstat
Över 60 min att tillaga