Västerbottenpajer i krustader med kantareller
Små pajer i krustader med Västerbottensost toppade med smörstekta kantareller och finhackad gräslök är omöjliga att motstå. Perfekta som drinktilltugg eller tillbehör till kräftskivan.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2024
Ingredienser
24 st
24 små krustader
1 schalottenlök
150 g kantareller
1 msk smör
salt
peppar
1 1/2 dl finriven Västerbottensost
1 ägg
1 dl vispgrädde
1 krm svartpeppar
2 msk finhackad gräslök
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hur långt innan man ska servera dem kan man göra dem klara i ugn?
Maria
2024-09-19Hej Maria! Dessa behöver typ serveras direkt från ugnen för att de ska hålla sig krispiga. Det går såklart bra att blanda ihop äggstaningen innan gästerna kommer. Hälsningar Niclas
Redaktionen
2024-09-19Enkelt och väldigt gott!
Ulrika
2024-09-15Barbro Är det möjligt att förbereda krustaderna, frysa in och värma upp i likhet med smördegskrin glorna med ost och grönkål?
Barbro
2024-09-12Hej Barbro! Jag skulle inte fylla krustaderna och sen frysa. Dom är för tunna och spröda och blir helt mjuka av det tyvärr. Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-09-13