Västerbottenpajer i krustader med kantareller
Små pajer i krustader med Västerbottensost toppade med smörstekta kantareller och finhackad gräslök är omöjliga att motstå. Perfekta som drinktilltugg eller tillbehör till kräftskivan.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2024
Ingredienser
24 st
24 små krustader
1 schalottenlök
150 g kantareller
1 msk smör
salt
peppar
1 1/2 dl finriven Västerbottensost
1 ägg
1 dl vispgrädde
1 krm svartpeppar
2 msk finhackad gräslök
För alla
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Vad finns krustaderna att köpa?
Chatarina
2024-09-04Hej Chatarina! Dom brukar finnas på kexhyllan i butiken. Fråga din Ica-handlare nästa gång. Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-09-04De försvann i ett nafs! Otroligt goda. Jag använde färdigriven västerbottenost i påse och det hade nog blivit lite jämnare pajfyllning med finriven ost, som det står i receptet.
Elin
2024-09-01Måste nog göra denna låter smarrigt
Håkan
2024-08-27