Krämiga kantareller

Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
0
Krämiga kantareller

Dessa krämiga kantareller i krustader eller smördegsformar är en högklassig entrérätt. Koka snabbt ihop fräst lök och svamp i grädde till en fin konsistens och fyll sedan dina frasiga formar med svampröran. Duka fram direkt och njut!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005

Krämiga kantareller

Ingredienser

10 st
200 g  små kantareller
1   finhackad schalottenlök
smör
1 dl  mellangrädde
krustader eller smördegsformar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Västerbottenpajer i krustader med kantareller
Betyg 5 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kräftpanna med kantareller
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Marinerade kantareller
Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kantarellpaj med bacon och rucola
Betyg 4.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kantarellmacka med pocherat ägg
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Norrländsk renskavsgryta
Betyg 4 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga