Krämiga kantareller

Betyg 2.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Krämiga kantareller

Dessa krämiga kantareller i krustader eller smördegsformar är en högklassig entrérätt. Koka snabbt ihop fräst lök och svamp i grädde till en fin konsistens och fyll sedan dina frasiga formar med svampröran. Duka fram direkt och njut!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005

Krämiga kantareller

Ingredienser

10 st
200 g små kantareller
1 finhackad schalottenlök
smör
1 dl mellangrädde
krustader eller smördegsformar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Västerbottenpajer i krustader med kantareller
Betyg 4.9 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kräftpanna med kantareller
Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kantarellpaj med bacon och rucola
Betyg 4.8 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kantarellmacka med pocherat ägg
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Norrländsk renskavsgryta
Betyg 4.1 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Smörstekta kantareller
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad