Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Krämiga kantareller

Dessa krämiga kantareller i krustader eller smördegsformar är en högklassig entrérätt. Koka snabbt ihop fräst lök och svamp i grädde till en fin konsistens och fyll sedan dina frasiga formar med svampröran. Duka fram direkt och njut!

Detta är ett recept från Buffé nr 10, 2005
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 10 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Fräs små kantareller (skär stora i mindre bitar) och finhackad schalottenlök i smör i en kastrull. Häll på mellangrädde och koka till krämig konsistens. Smaka av med salt och peppar.
  2. Fyll i små krustader eller smördegsformar.

Ingredienser

Portioner: 10 st
  • 200 g små kantareller
  • 1 finhackad schalottenlök
  • smör
  • 1 dl mellangrädde
  • krustader eller smördegsformar
Lägg till i inköpslistan