Senap- och kumminstekta revben med rostad pumpasallad

Betyg 2.8 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Senap- och kumminstekta revben med rostad pumpasallad

Ugnssteka revbensspjäll med dijonsenap, muskot och kummin. Rostad pumpa av sorten butternut är gott till, blandad med mangold, vitlök och en skvätt citron till en fräsch och matig sallad. Genom att förkoka revbenen blir de möra och går snabbare i ugnen.

Senap- och kumminstekta revben med rostad pumpasallad

Ingredienser

4 portioner
1 kg revbensspjäll (av rapsgris)
1 msk salt till vattnet
1 kruka persilja
3 msk dijonsenap
1 tsk kummin (mortlad)
1 tsk riven muskot
1 krm svartpeppar
1 tsk salt
20 g persilja
600 g butternutpumpa
2 vitlöksklyftor
1 knippa lök
2 msk olivolja
65 g röd mangold
1 citron
peppar

Till servering

bröd
matyoghurt

Gör så här

01:00:00
00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2140 KJ / 511 kCal
Fett27 g
Kolhydrater34.5 g
Protein29.7 g

Testa liknande recept

  • Mjuk korint- och aprikoskaka
    Betyg 2.9 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad