Den färska sejen kryddas efter smak och tillagas sedan i ugnen. Tillsammans med fisken serveras en klassisk äggsås som tillagas med smör, mjölk, buljong, ägg och piffas med fräsch gräslök. Koka potatisen och de krispiga salladsärtorna och middagen är serverad. Ät och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 8 2018
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Rätten innehåller ägg
Gör glutenfri: använd glutenfritt mjöl.
Gör laktosfri: använd matfett och mjölk utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut mjölken mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Ingen i familjen uppskattade denna rätt, framförallt inte barnen tyvärr
My
2018-02-21Hade vitt vin och pepparrot i äggsåsen. Mycket gott!
Rosita
2018-02-20