En annorlunda upp och nervänd fiskpaj kommer serverad! Lägg smördeg över fisken, som du har brett crème fraichen över och du har en upside down fish pie att bjuda på. Servera den med krispiga gurkstavar och potatis för lite extra mättnad.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
47 2019
Kontrollera noga innehållet i smördegen.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri smördeg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Elizabet
2020-02-08Alltså detta är nog det vidrigaste jag ätit. Totalt oätligt. Saffran med fisk och sen förstöra pajdegen genom att ha fisk till. Blä!
Jenny
2019-12-01Instämmer, sej och kolja är tyvärr inget vidare och slängs allt som oftast här hemma.
Micaela
2019-11-25Önskar att ni slutar skicka med fisk som sej och spetta och istället skickar med lax och torsk. Sej blir aldrig gott och det slutar med att man får slänga maten vilket inte är bra för miljön!!
Redaktionen ICAse
2019-11-26Hej Micaela! Tack för din feedback. Jag har skickat din kommentar vidare till våra matkreatörer för matkassen. Hoppas resten av veckans recept var till belåtenhet. Hälsningar Ulrika