Schnitzel med couscous och yoghurt
Schnitzel med couscous och yoghurt är ett välsmakande och enkelt middagsrecept. Här är det smaksättningen av schnitzeln som gör det där lilla extra. Köttet blandas med ingefära, chili och honung innan den steks frasig i olja. Vid sidan serveras en yoghurt på mynta och en knaprig couscoussallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2015
Ingredienser
Couscous
Schnitzel
Yoghurt
Till servering
För alla
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri couscous, ris eller quinoa.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut yoghurt till soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer