Plötsligt slår det till – suget efter en klassiker från förr. Fall för frestelsen – banka, panera och stek dig fram till den perfekta schnitzeln. Välj om du gör schnitzeln på kalv, gris eller kyckling. Bjud med potatis, ärter och skirat smör för en komplett middagsrätt.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2016
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kristina
2022-12-11Såå gott 😋
Gunilla
2021-09-224 min per sida. Det måste ju bli segt. Jag steker 1,5 minut per sida
Charlotta
2021-09-06För vegetarisk kan man använda fårticka eller stora taggsvampar. För saftigare och mjukare konsistens är blodriskans hatt toppen. Eller så gör man det på gårdagens överblivna stek om man äter kött. Ströbröd gör jag av egna brödkanter, överblivna korvbröd mm som slängs i frysen tills det är dags att mixa.