Stekt kalvschnitzel med kantareller, tomat och färsk lök

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Stekt kalvschnitzel med kantareller, tomat och färsk lök

Fräscht och ljuvligt recept på smörstekta schnitzlar av kalvkött. De stekta kalvschnitzlarna med kantareller, tomat och färsk lök serveras tillsammans med stekt potatis för en mättande och god vardagsmiddag.

Stekt kalvschnitzel med kantareller, tomat och färsk lök

Ingredienser

4 portioner
4 kalvschnitzlar
vetebröd (till panering)
smör (att steka i)
1 l kantareller
salt
peppar
4 skalade och urkärnade tomater
12 färska lökar
kokt skivad potatis (att steka)
lite salt
lite socker
hackad persilja

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kantareller på rödlöksbädd
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Syltad lök och svamp
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kantarellstuvning
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Picklade kantareller och grönt
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tunnbrödschips med Västerbottensost
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kantarelltoast
Betyg 4.7 av 5.60 personer har röstat
Receptet har 13 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad