Savoykål i ugn med tomat och pumpakärnor

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Savoykål i ugn med tomat och pumpakärnor

Savoykålens milda kålsmak får verkligen chans att blomma ut, när den lagas i ugnen, tillsammans med buljong och tomatpesto. Toppa ugnskålen med krispiga pumpakärnor och smakrik parmesan vid servering.

Savoykål i ugn med tomat och pumpakärnor

Ingredienser

4 portioner
600 g savoykål
5 dl grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond)
4 msk tomatpesto
salt
svartpeppar
1 dl pumpakärnor
2 dl finriven parmesan
1 kruka basilika

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1381 KJ / 330 kCal
Fett24 g
Salt2 g
Kolhydrater8 g
Protein18 g

Testa liknande recept

Smörstekt savoykål
Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kålrotsschnitzel med parmesan och basilika
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pestopasta med chorizo
Betyg 4 av 5.31 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gräddkokt savoykål med citron och timjan
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pizzabars
Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Het kålpasta med sardeller och lufttorkad skinka
Betyg 2 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad