Savoykål i ugn med tomat och pumpakärnor

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Savoykål i ugn med tomat och pumpakärnor

Savoykålens milda kålsmak får verkligen chans att blomma ut, när den lagas i ugnen, tillsammans med buljong och tomatpesto. Toppa ugnskålen med krispiga pumpakärnor och smakrik parmesan vid servering.

Savoykål i ugn med tomat och pumpakärnor

Ingredienser

4 portioner
600 g savoykål
5 dl grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond)
4 msk tomatpesto
salt
svartpeppar
1 dl pumpakärnor
2 dl finriven parmesan
1 kruka basilika

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1381 KJ / 330 kCal
Fett24 g
Salt2 g
Kolhydrater8 g
Protein18 g

Testa liknande recept

Pestopasta med chorizo
Betyg 4 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kålrotsschnitzel med parmesan och basilika
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Rostade tomater med burrata, basilika och citron
Betyg 4.4 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med grönkålspesto
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svartkål i tomatkräm med parmesan
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga