Savoykål i ugn med tomat och pumpakärnor

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Savoykål i ugn med tomat och pumpakärnor

Savoykålens milda kålsmak får verkligen chans att blomma ut, när den lagas i ugnen, tillsammans med buljong och tomatpesto. Toppa ugnskålen med krispiga pumpakärnor och smakrik parmesan vid servering.

Savoykål i ugn med tomat och pumpakärnor

Ingredienser

4 portioner
600 g savoykål
5 dl grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond)
4 msk tomatpesto
salt
svartpeppar
1 dl pumpakärnor
2 dl finriven parmesan
1 kruka basilika

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1381 KJ / 330 kCal
Fett24 g
Salt2 g
Kolhydrater8 g
Protein18 g

Testa liknande recept

  • Smörstekt savoykål
    Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pestopasta med chorizo
    Betyg 4 av 5.31 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pizzabars
    Betyg 4.4 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pasta med grönkålspesto
    Betyg 3.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad