Savojkål är mild och fin i smaken, och är ofta den sort som används till kåldolmar. Inte så konstigt att den också gör sig utmärkt i denna kålpudding i vegotappning. Servera med en grönsallad med avokado och granatäpple. Eller klassiskt med rårörda lingon.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2017
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein, men kontrollera sojafärsen. Innehåller ägg.
Serveringsförslagen är ej medräknade i näringsberäkningen.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Sasan
2020-04-15När använder man honungen?
Redaktionen ICAse
2020-04-16Hej Sasan! Tack för att du uppmärksammade det för oss, honungen hade tyvärr fallit bort i gör så här texten. Vi beklagar det! Honungen ska i efter du har fräst kålen i punkt 4. Hoppas att det smakar! Hälsningar Elina