Savojkål är mild och fin i smaken, och är ofta den sort som används till kåldolmar. Inte så konstigt att den också gör sig utmärkt i denna kålpudding i vegotappning. Servera med en grönsallad med avokado och granatäpple. Eller klassiskt med rårörda lingon.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2017
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein, men kontrollera sojafärsen. Innehåller ägg.
Serveringsförslagen är ej medräknade i näringsberäkningen.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Enkelt och jättegott - min mans ny favoriträtt (även vego!!)
Sarah
2022-04-16När använder man honungen?
Sasan
2020-04-15Hej Sasan! Tack för att du uppmärksammade det för oss, honungen hade tyvärr fallit bort i gör så här texten. Vi beklagar det! Honungen ska i efter du har fräst kålen i punkt 4. Hoppas att det smakar! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-04-16