En uppdatering av klassikern kålpudding är denna gräddiga variant gjord på grönkål. Tack vara det får den en härlig grön färg och smak. Serveras med fördel tillsammans med persilja, nykokt potatis och vinbärsgelé.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
39 2020
Kommentarer
Maria
10/2/2019Totalt smaklös Var inte populär hos någon i familjen. Alldeles för lite kryddor.
Linda
10/1/2019Älskar grönkål, men den här rätten var alldeles för smaklös för oss. Lite fond i fläskfärssmeten och en pressad vitlök till grönkålen skulle nog höja smakerna lite.
Eva
11/24/2018Supergod och enkel middag! Gick ut i novembermörkret och hämtade grönkål och slätbladig persilja från landet till den här maträtten. Lite konstnärlig frihet: fyllde på med grillkrydda i köttfärsen och tog vitlök i grönkålssåsen. Det fanns ,ju ingen lök med alls i receptet. Rekommenderar verkligen detta, vi tog vanlig kokt potatis med smör till, gott!