Saltimbocca med färsk salvia och potatisgnocchi
Ett matigt och gott recept på saltimbocca med färsk salvia och potatisgnocchi. Du gör den av bland annat skinkschnitzel, lufttorkad skinka, salvia, vin, tomat och toskansk sallad. Servera gärna med ett gott bröd till.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2011
Ingredienser
4 portioner
500 g skinkschnitzel
100 g lufttorkad skinka t ex serrano
1 kruka salvia
3/4 tsk salt
2 krm peppar
2 msk smör eller margarin
2 dl vitt matlagningsvin
1 dl vatten
300 g körsbärstomater gärna på kvist
500 g potatisgnocchi
6 - 7 soltorkade tomater
1 påse toskansk sallad (à 150 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1906 KJ / 455 kCal
Fett16.1 g
Kolhydrater35.2 g
Protein40.1 g
Kommentar
Gnocchin kan man leva utan, ta nåt annat i stället
Ingrid
2013-09-24