Salsicciagryta med aubergine och tomat

Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
0
Salsicciagryta med aubergine och tomat

Den grovmalda italienska korven salsiccia gör sig utmärkt i en gryta tillsammans med aubergine, rödlök, tomater och smakrik rosmarin. Servera tillsammans med fluffigt ris och krispig paprika och du har en måltid att njuta av.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 40 2020

Salsicciagryta med aubergine och tomat

Ingredienser

4 portioner
4   port ris eller annat gryn

Salsicciagryta

1   rödlök
1   aubergine (à ca 300 g)
480 g  salsiccia
1/2   kruka rosmarin
2 msk  olivolja
1   förp hela tomater (à ca 400 g)
2 1/2 dl  kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond)

Till servering

150 g  snackpaprika

För alla

Kontrollera noga innehållet i korven.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2828 KJ / 676 kCal
Fett30 g
Salt5 g
Kolhydrater65 g
Protein34 g

Testa liknande recept

Kycklinggryta med salsiccia
Betyg 3.7 av 5.
56 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Salsiccia i tomatsås med ris
Betyg 3.9 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklinggryta med salsiccia i tomatsås
Betyg 3.1 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
One pot pasta med salsiccia, sparris och citron
Betyg 4.2 av 5.
43 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lins- och salsicciagryta med zucchini och salvia
Betyg 4.7 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krämig salsicciagryta med gurka
Betyg 3.4 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga