Salsicciagryta med aubergine och tomat
Den grovmalda italienska korven salsiccia gör sig utmärkt i en gryta tillsammans med aubergine, rödlök, tomater och smakrik rosmarin. Servera tillsammans med fluffigt ris och krispig paprika och du har en måltid att njuta av.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 40 2020
Ingredienser
4 portioner
4 port ris eller annat gryn
Salsicciagryta
1 rödlök
1 aubergine (à ca 300 g)
480 g salsiccia
1/2 kruka rosmarin
2 msk olivolja
1 förp hela tomater (à ca 400 g)
2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond)
Till servering
150 g snackpaprika
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2828 KJ / 676 kCal
Fett30 g
Salt5 g
Kolhydrater65 g
Protein34 g
Kommentarer