Salsicciagryta med aubergine och tomat

8
0
Salsicciagryta med aubergine och tomat

Den grovmalda italienska korven salsiccia gör sig utmärkt i en gryta tillsammans med aubergine, rödlök, tomater och smakrik rosmarin. Servera tillsammans med fluffigt ris och krispig paprika och du har en måltid att njuta av.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 40 2020

Salsicciagryta med aubergine och tomat

Ingredienser

4 portioner
4
port ris eller annat gryn

Salsicciagryta

1
rödlök
1
aubergine (à ca 300 g)
480 g
salsiccia
1/2
kruka rosmarin
2 msk
olivolja
1
förp hela tomater (à ca 400 g)
2 1/2 dl
kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond)

Till servering

150 g
snackpaprika

För alla

Kontrollera noga innehållet i korven.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2828 KJ / 676 kCal
Fett 30 g
Salt 5 g
Kolhydrater 65 g
Protein 34 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept