Salsiccia- och zucchinipasta

5
0
Salsiccia- och zucchinipasta

Snabbt lagat och fullproppat med smaker – bra kombo för stressiga dagar! Här steks korvfärsen från färsk salsiccia tillsammans med lök, vitlök och zucchini. Det blir grunden till den underbara krämiga såsen. Färska tomattärningar, gräslök och bönor i pastan ger en härlig fräschör.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2014

Salsiccia- och zucchinipasta

Ingredienser

4 portioner
4
port spaghetti
1
rödlök
1
vitlöksklyfta
1
zucchini
2
tomater
20 g
gräslök
380 g
kokta vita bönor
300 g
färsk salsicciakorv
1 tsk
olivolja
2 dl
vispgrädde
-
salt och peppar
65 g
rucola

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på salsiccian.
Gör glutenfri: använd glutenfri spaghetti.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, ris- eller sojaalternativ.
Gör äggfri: använd spaghetti utan ägg.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3266 KJ / 782 kCal
Fett 36.9 g
Kolhydrater 68.4 g
Protein 35.4 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept