Risonipanna med salsiccia och bönor

Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
0
Risonipanna med salsiccia och bönor

Hemmagjorda krutonger snor du ihop snabbt som attan och det ger vilken rätt som helst en underbar knaprighet. Här får du ett nytt sätt att använda färsk korv på, skär upp och använd korvfärsen inuti för att göra ett smarrigt korvfräs på ett kick. Smart och gott!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 49 2013

Risonipanna med salsiccia och bönor

Ingredienser

4 portioner
4   skivor formfranska
1 msk  olivolja
salt och peppar
1   silverlök
2   morötter
4   port risoni
300 g  färska salsicciakorvar
380 g  kokta vita bönor
200 g  grillad paprika
1/2   kruka persilja
2 dl  vatten
1   kycklingbuljongtärning

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på salsiccian och buljongen. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd och byt ut risonin mot ris.
Gör äggfri: kontrollera att risonin inte innehåller ägg. Byt i så fall mot ris.

Gör så här

Tips

Kockknepet
Förhöj smaken! Stek krutongerna med lite rivet citronskal eller hackad färsk rosmarin så höjs smaken ytterligare.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2685 KJ / 642 kCal
Fett20.8 g
Kolhydrater77.8 g
Protein30.7 g

Testa liknande recept

Salsicciagryta med paprika och tomat
Betyg 4.2 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Brödsallad med salsiccia
Betyg 3.4 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Salsiccia- och zucchinipasta
Betyg 3.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Italiensk böngryta med salsiccia
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Salsicciakorv i tomatsås
Betyg 2.7 av 5.
45 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Korv- och böngryta med ris
Betyg 3.4 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga