Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 45 MIN | Medel

Salsiccia med garden sallad

Potatis, kapris, rödlök, tunna skivor rädisor och mjälla babyspenatblad vänds ner i en klassisk dijonsenapsvinägrett och gifter sig fint med salsiccian. Detta är en delikat rätt som är fröjd både för både ögat och magen och som dessutom är busenkel att tillaga. Smaklig spis!

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 24, 2017
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sallad: Koka potatisen.
  2. Hacka kaprisen och blanda med senap, vinäger, vatten och olivolja i en stor skål, smaka av med salt och peppar.
  3. Ansa och skiva rädisorna tunt. Skala och skiva löken. Vänd ner i dressingen.
  4. Korv: Stek korven runtom i smöret ca 10 minuter.
  5. Sallad: Dela potatisen och vänd ner den och spenaten i skålen.
  6. Servera salsiccian med salladen.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.

Ingredienser

Portioner: 4
Sallad
  • 900 g potatis
  • 1 msk kapris
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 1 msk vatten
  • 2 msk olivolja
  • salt och peppar
  • 125 g rädisor
  • 1 rödlök
  • 65 g babyspenat
Korv
  • 600 g färsk salsiccia
  • 1 msk smör
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2339 kJ / 703 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer