Salsiccia med garden sallad
Potatis, kapris, rödlök, tunna skivor rädisor och mjälla babyspenatblad vänds ner i en klassisk dijonsenapsvinägrett och gifter sig fint med salsiccian. Detta är en delikat rätt som är fröjd både för både ögat och magen och som dessutom är busenkel att tillaga. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 24 2017
Ingredienser
4 portioner
Sallad
900 g potatis
1 msk kapris
1 msk dijonsenap
1 msk rödvinsvinäger
1 msk vatten
2 msk olivolja
salt
peppar
125 g rädisor
1 rödlök
65 g babyspenat
Korv
600 g färsk salsiccia
1 msk smör
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2339 KJ / 703 kCal
Fett38 g
Salt5 g
Kolhydrater50 g
Protein38 g
Kommentarer