Salsiccia med garden sallad

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Salsiccia med garden sallad

Potatis, kapris, rödlök, tunna skivor rädisor och mjälla babyspenatblad vänds ner i en klassisk dijonsenapsvinägrett och gifter sig fint med salsiccian. Detta är en delikat rätt som är fröjd både för både ögat och magen och som dessutom är busenkel att tillaga. Smaklig spis!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 24 2017

Salsiccia med garden sallad

Ingredienser

4 portioner

Sallad

900 g  potatis
1 msk  kapris
1 msk  dijonsenap
1 msk  rödvinsvinäger
1 msk  vatten
2 msk  olivolja
salt och peppar
125 g  rädisor
1   rödlök
65 g  babyspenat

Korv

600 g  färsk salsiccia
1 msk  smör

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2339 KJ / 703 kCal
Fett38 g
Salt5 g
Kolhydrater50 g
Protein38 g

Testa liknande recept

Minisalsiccia med ljummen potatissallad
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gardensallad och färskkorv med rökt paprika
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Salsiccia med ljummen potatissallad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Salsiccia med krämig potatissallad
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Varmrökt lax och potatissallad med kapris och citron
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pestopotatissallad med chorizo & sparris
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga