Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Gardensallad och färskkorv med rökt paprika

Rökig färskkorv som för tankarna till den amerikanska södern ackompanjeras av en fräsch gardensallad gjord på delikatesspotatis, plommontomater och rädisor. Kommer garanterat att imponera.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 25, 2016
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Potatissallad: Koka potatisen.
  2. Dressing: Hacka kaprisen och blanda den med senap, vinäger, socker och olivolja i en stor bunke. Hacka oreganon och rör ner den, smaka av med salt och peppar.
  3. Potatissallad: Dela tomaterna. Ansa och skiva rädisorna tunt. Skala och skiva löken.  
  4. Dela och blanda potatisen med grönsaker, spenat och dressing.
  5. Korv: Stek korven runt om i oljan i en stekpanna ca 10 minuter eller enligt anvisningen på förpackningen.
  6. Till servering: Servera salladen med korven och toppa med mandel.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
Potatissallad
  • 900 g delikatesspotatis
  • 250 g babyplommontomater
  • 1/2 knippe rädisor
  • 1 rödlök
  • 65 g babyspenat
Dressing
  • 2 msk kapris
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 1/2 tsk strösocker
  • 2 msk olivolja
  • 1/2 kruka oregano
  • salt och peppar
Korv
  • 2 förp korv (gärna färskkorv med rökt paprika, à 300 g)
  • 1 tsk olja
Till servering
  • 1/2 dl mandelspån
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 3079 kJ / 731 kCal