Gardensallad och färskkorv med rökt paprika
![Gardensallad och färskkorv med rökt paprika](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_139346/cf_259/gardensallad_och_farskkorv_med_rokt_paprika.jpg)
Rökig färskkorv som för tankarna till den amerikanska södern ackompanjeras av en fräsch gardensallad gjord på delikatesspotatis, plommontomater och rädisor. Kommer garanterat att imponera.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2016
![Gardensallad och färskkorv med rökt paprika](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_139346/cf_259/gardensallad_och_farskkorv_med_rokt_paprika.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Potatissallad
900 g delikatesspotatis
250 g babyplommontomater
1/2 knippe rädisor
1 rödlök
65 g babyspenat
Dressing
2 msk kapris
1 msk dijonsenap
1 msk rödvinsvinäger
1/2 tsk strösocker
2 msk olivolja
1/2 kruka oregano
salt och peppar
Korv
2 förp korv (gärna färskkorv med rökt paprika, à 300 g)
1 tsk olja
Till servering
1/2 dl mandelspån
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3079 KJ / 731 kCal
Fett45 g
Salt2.2 g
Kolhydrater47 g
Protein30 g
Kommentar
Smaskens!
Pernille
2016-07-22