Pasta med salsiccia, tomat och persilja

15
0
Pasta med salsiccia, tomat och persilja

Snabblagad och enkel vardagspastarätt med mycket lök och färsk persilja. Pastan innehåller också kryddig korv, söta tomater samt färsk pasta som går supersnabbt att koka.

Samarbete med:

Pasta med salsiccia, tomat och persilja

Ingredienser

4 portioner
2 förp salsiccia (à 240 g)
2 gula lökar
250 g körsbärstomater
1 ask färsk persilja (à 20 g)
1 msk olivolja (+ extra till servering)
500 g färsk pasta (gärna fettuccine)
salt
svartpeppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i korven.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

15

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2335 KJ / 559 kCal
Fett 27 g
Salt 5 g
Kolhydrater 42 g
Protein 34 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden