Salsiccia med gräddkokt spenat och tomatsallad

1
0
Salsiccia med gräddkokt spenat och tomatsallad

Den stekta salsicciakorven smaksatt med örter och vitlök, passar utmärkt ihop med denna syrliga tomatsallad och den krämiga spenatsåsen. Äts ihop med kokt potatis.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2020

Salsiccia med gräddkokt spenat och tomatsallad

Ingredienser

4 portioner
900 g
potatis
600 g
färsk salsiccia
2 tsk
olja

Tomatsallad

400 g
romanticatomater
1
rödlök
1 tsk
rödvinsvinäger
-
salt
-
peppar

Spenatsås

3/4
påse färsk spenat (à 200 g)
2 1/2 dl
matlagningsgrädde

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri matlagningsgrädde. 
Gör mjölkproteinfri: byt ut matlagningsgrädden mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Under 45 minuter

Gör så här

Tips

Fräs spenaten i olivolja och pressa i en vitlöksklyfta, koka sedan med grädden.

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3176 KJ / 759 kCal
Fett 39 g
Salt 4 g
Kolhydrater 57 g
Protein 41 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept