Salsa verde med rotfrukter och lamm

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Salsa verde med rotfrukter och lamm

Robust lammgryta med varma smaker. Lammköttet kokas mört tillsammans med rotfrukterna och timjan. Salsa verde mixar du snabbt ihop med sardeller, olja, bladpersilja, timjan, kapris och kryddor.

Salsa verde med rotfrukter och lamm

Ingredienser

4 portioner
4 skivor lammstek med ben
ca 2 l vatten
2 tsk salt
1 lagerblad
1 tsk vitpepparkorn
2 morötter
2 palsternackor
färsk timjan

Salsa verdesås

4 dl bladpersilja
2 msk färsk timjan
2 sardeller
1 msk kapris
1 dl olivolja
salt och svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sardellsmör
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ångad broccoli med sardellvinägrett
Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sardellkräm
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sardellsnurror
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Parmesan- och sardellsmör
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tapas "Gilda"
Betyg 2.7 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga