Ångad broccoli med sardellvinägrett

Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
0
Ångad broccoli med sardellvinägrett

Ångad broccoli med sardellvinägrett är ett läckert tillbehör. Broccolin får en delikat sälta av sardellerna och balsamvinägern ger sin karaktäristiska smak. Mycket enkel att tillaga.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007

Ångad broccoli med sardellvinägrett

Ingredienser

4 portioner
500 g  broccoli

Vinägrett

4   mosade sardeller
2 msk  olivolja
1 msk  balsamvinäger
1/2 krm  salt
1 krm  peppar

För alla

Fri från gluten, mjölk och ägg.

Gör så här

Tips

Passar till fläskkött, kyckling och fisk.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi500 KJ / 120 kCal
Fett9 g

Testa liknande recept

Mandelpotatis med balsamvinägerstekt fläsk
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Matjessill med mandelpotatis och smörvinägrett
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillad lax med honungsvinägrette och primörsallad
Betyg 3.4 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vinägrett
Betyg 4.2 av 5.
45 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Smörfrästa svartrötter med balsamvinägrett
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Jordnötsvinägrett
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga