Ångad broccoli med sardellvinägrett

8
0
Ångad broccoli med sardellvinägrett

Ångad broccoli med sardellvinägrett är ett läckert tillbehör. Broccolin får en delikat sälta av sardellerna och balsamvinägern ger sin karaktäristiska smak. Mycket enkel att tillaga.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007

Ångad broccoli med sardellvinägrett

Ingredienser

4 portioner
500 g broccoli

Vinägrett

4 mosade sardeller
2 msk olivolja
1 msk balsamvinäger
1/2 krm salt
1 krm peppar

För alla

Fri från gluten, mjölk och ägg.

Gör så här

Tips

Passar till fläskkött, kyckling och fisk.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 500 KJ / 120 kCal
Fett 9 g
Läs mer om näringsvärden