Ångad broccoli med sardellvinägrett

Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
0
Ångad broccoli med sardellvinägrett

Ångad broccoli med sardellvinägrett är ett läckert tillbehör. Broccolin får en delikat sälta av sardellerna och balsamvinägern ger sin karaktäristiska smak. Mycket enkel att tillaga.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007

Ångad broccoli med sardellvinägrett

Ingredienser

4 portioner
500 g broccoli

Vinägrett

4 mosade sardeller
2 msk olivolja
1 msk balsamvinäger
1/2 krm salt
1 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi500 KJ / 120 kCal
Fett9 g

Testa liknande recept

Smördegspizzor med tomat och sardell
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Marinerad paprika med kapris och sardeller
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sardellsmör
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sardellkräm
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Minipizzor med tomatmarmelad & sardeller
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tapas "Gilda"
Betyg 2.7 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga