Sallad med räkor och risoni

8
0
Sallad med räkor och risoni

En matig och god sallad med smak av räkor och risoni. Allt du behöver, förutom räkorna och risonin, är mango, körsbärstomater, sockerärter och bladspenat. Servera salladen tillsammans med en dressing av citronsaft och olivolja.

Sallad med räkor och risoni

Ingredienser

4 portioner
500 g räkor eller räkor i lake (500 g räkor motsvarar 2 burkar räkor i lake à 360 g)
250 g djupfryst mango eller färsk mango (250 g djupfryst mango motsvarar 1 färsk mango)
4 portioner risoni
250 g körsbärstomater
150 g sockerärtor
70 g färsk bladspenat eller sallad

Dressing

3 msk pressad citronsaft
2 msk olivolja
salt och peppar

För alla

Kontrollera att risonini inte innehåller ägg i övrigt fri från ägg, laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut risoni mot ris, servera med glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2048 KJ / 490 kCal
Fett 7 g
Läs mer om näringsvärden