Sallad med chèvregratinerad paraguayos med chilihonung och hasselnötter

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
1
Sallad med chèvregratinerad paraguayos med chilihonung och hasselnötter

Paraguayos må vara platta i sin form, men de är allt annat än platta när det kommer till smaken som är godisliknande. Dessutom smälter den i munnen. Så varför inte fortsätta med att smälta chèvreost på och gå till bords med smakkompisarna honung, chili och hasselnötter.

Sallad med chèvregratinerad paraguayos med chilihonung och hasselnötter

Ingredienser

4 portioner
170 g  chèvre
500 g  plattrunda persikor (paraguayos)
1   röd chili
4 msk  honung
1 dl  rostade hasselnötter
2   hjärtsalladshuvuden
1 msk  rödvinsvinäger
3 msk  olivolja
salt
svartpeppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.

Vill du lära dig mer om stenfrukter?

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Ska frukterna vara hela närman lägger på osten? Eller delar man dem i halvor o tar bort kärnan innan?

Marie

2019-08-05

Hej Marie! Vi körde hela med kärna, det fungerade väl. Hälsningar Michelle

Redaktionen

2019-08-07

Näringsvärde per portion

Energi1977 KJ / 472 kCal
Fett32 g
Salt1.5 g
Kolhydrater32 g
Protein12 g

Testa liknande recept

Minipizzor med chèvre och persikor
Betyg 3.3 av 5.
15 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Sallad med grillade persikor, hjärtsallad och parmesan
Betyg 4.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rotfruktssallad med frögratinerad getost
Betyg 4.7 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chèvre biscuits med persika och honung
Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chèvresallad
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Getosttoast med blåbärssallad och rosmarindressing
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga