Chèvresallad
Chèvresallad med rödbetor, lök och valnötter, godare sallad med getost får du leta efter. Dressingen med olivolja och söt honung passar fint till osten och betorna. Använd med fördel förkokta rödbetor, så har du snabbt en härlig sallad med chèvre att servera.
Ingredienser
4 portioner
3 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
1 msk flytande honung
1/2 silverlök
salt
peppar
500 g förkokta rödbetor
2 dl valnötskärnor
2 hjärtsalladshuvuden
1 förp rucola (à 65 g)
250 g chèvre
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2239 KJ / 535 kCal
Fett41 g
Salt2 g
Kolhydrater21 g
Protein18 g
Kommentarer
Supergott och fräscht
Birgitta
2024-03-20Ganska smaklöst faktiskt.
Lukas
2022-07-22