Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

ÖVER 60 MIN | Medel

Chèvre biscuits med persika och honung

Servera chèvre biscuits som krispiga snittar eller tilltugg! Tunt skivad baguette rostas i ugn och toppas med chèvre och honungsmarinerad persika. Kombinationen av sött och salt är ljuvlig.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2019
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4-6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Lägg baguetten i frysen minst 1 timme.
  2. Sätt ugnen på 175° C.
  3. Kärna ur och skär persikorna i stora bitar. Rör ihop honung och vinäger, smaka av med peppar och blanda med persikorna.
  4. Ta ut baguetten och skär den i ½ cm tunna skivor, ca 20 stycken (för 4-6 port). Lägg på en bakpappersklädd plåt, pensla med olivoljan och salta och peppra. Ställ in i mitten av ugnen 8–10 minuter tills de är gyllene.
  5. Skiva osten i ca 20 skivor (för 4-6 port) och lägg på baguetteskivorna. Ställ in ytterligare 5–10 minuter tills osten smält. Servera direkt med persikorna.
  6. Vid servering: Toppa med mynta.

För alla

Fri från ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Ingredienser

Portioner: 4-6
  • 1 liten baguette (à ca 130 g)
  • 3 persikor eller nektariner
  • 3 msk flytande honung
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 1 förp chèvre (à 200 g)
  • 3 msk olivolja
  • salt
  • svartpeppar
Vid servering
  • färsk mynta
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 1851 kJ / 442 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer