Sallad med chèvregratinerad paraguayos med chilihonung och hasselnötter

2
1
Sallad med chèvregratinerad paraguayos med chilihonung och hasselnötter

Paraguayos må vara platta i sin form, men de är allt annat än platta när det kommer till smaken som är godisliknande. Dessutom smälter den i munnen. Så varför inte fortsätta med att smälta chèvreost på och gå till bords med smakkompisarna honung, chili och hasselnötter.

Sallad med chèvregratinerad paraguayos med chilihonung och hasselnötter

Ingredienser

4 portioner
170 g chèvre
500 g plattrunda persikor (paraguayos)
1 röd chili
4 msk honung
1 dl rostade hasselnötter
2 hjärtsalladshuvuden
1 msk rödvinsvinäger
3 msk olivolja
salt
svartpeppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.

Vill du lära dig mer om stenfrukter?

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentar

Marie

2019-08-05

Ska frukterna vara hela närman lägger på osten? Eller delar man dem i halvor o tar bort kärnan innan?

Redaktionen ICAse

2019-08-07

Hej Marie! Vi körde hela med kärna, det fungerade väl. Hälsningar Michelle

Näringsvärde per portion

Energi 1977 KJ / 472 kCal
Fett 32 g
Salt 15 g
Kolhydrater 32 g
Protein 12 g
Läs mer om näringsvärden