Sallad med chèvregratinerad paraguayos med chilihonung och hasselnötter
Paraguayos må vara platta i sin form, men de är allt annat än platta när det kommer till smaken som är godisliknande. Dessutom smälter den i munnen. Så varför inte fortsätta med att smälta chèvreost på och gå till bords med smakkompisarna honung, chili och hasselnötter.
Ingredienser
4 portioner
170 g chèvre
500 g plattrunda persikor (paraguayos)
1 röd chili
4 msk honung
1 dl rostade hasselnötter
2 hjärtsalladshuvuden
1 msk rödvinsvinäger
3 msk olivolja
salt
svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1977 KJ / 472 kCal
Fett32 g
Salt1.5 g
Kolhydrater32 g
Protein12 g
Kommentar
Ska frukterna vara hela närman lägger på osten? Eller delar man dem i halvor o tar bort kärnan innan?
Marie
2019-08-05Hej Marie! Vi körde hela med kärna, det fungerade väl. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2019-08-07