Sallad med chèvregratinerad paraguayos med chilihonung och hasselnötter

1
1
Sallad med chèvregratinerad paraguayos med chilihonung och hasselnötter

Paraguayos må vara platta i sin form, men de är allt annat än platta när det kommer till smaken som är godisliknande. Dessutom smälter den i munnen. Så varför inte fortsätta med att smälta chèvreost på och gå till bords med smakkompisarna honung, chili och hasselnötter.

Skriv ut
Sallad med chèvregratinerad paraguayos med chilihonung och hasselnötter

Ingredienser

4 portioner
170 g
chèvre
500 g
plattrunda persikor (paraguayos)
1
röd chili
4 msk
honung
1 dl
rostade hasselnötter
2
hjärtsalladshuvuden
1 msk
rödvinsvinäger
3 msk
olivolja
-
salt
-
svartpeppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.

Vill du lära dig mer om stenfrukter?

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentar

Marie

2019-08-05

Ska frukterna vara hela närman lägger på osten? Eller delar man dem i halvor o tar bort kärnan innan?

Redaktionen ICAse

2019-08-07

Hej Marie! Vi körde hela med kärna, det fungerade väl. Hälsningar Michelle

Näringsvärde per portion

Energi 1977 KJ / 472 kCal
Fett 32 g
Salt 1.5 g
Kolhydrater 32 g
Protein 12 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept