Sallad med chèvregratinerad paraguayos med chilihonung och hasselnötter

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Sallad med chèvregratinerad paraguayos med chilihonung och hasselnötter

Paraguayos må vara platta i sin form, men de är allt annat än platta när det kommer till smaken som är godisliknande. Dessutom smälter den i munnen. Så varför inte fortsätta med att smälta chèvreost på och gå till bords med smakkompisarna honung, chili och hasselnötter.

Sallad med chèvregratinerad paraguayos med chilihonung och hasselnötter

Ingredienser

4 portioner
170 g chèvre
500 g plattrunda persikor (paraguayos)
1 röd chili
4 msk honung
1 dl rostade hasselnötter
2 hjärtsalladshuvuden
1 msk rödvinsvinäger
3 msk olivolja
salt
svartpeppar

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Ska frukterna vara hela närman lägger på osten? Eller delar man dem i halvor o tar bort kärnan innan?

    Marie

    Hej Marie! Vi körde hela med kärna, det fungerade väl. Hälsningar Michelle

    ICA-köket

Näringsvärde per portion

Energi1977 KJ / 472 kCal
Fett32 g
Salt1.5 g
Kolhydrater32 g
Protein12 g

Testa liknande recept

  • Minipizzor med chèvre och persikor
    Betyg 3.3 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chèvresallad
    Betyg 4.6 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad