Saffransrisoni med räkor
En snabblagad rätt med smakfulla ingredienser som risonipasta, paprika, tomat, salladsärter, vispgrädde, saffran och räkor. Koka risonin och blanda den med paprikan och saffransgrädde. Strö grovhackad dill över räkorna och servera tillsammans med pastan och rivig ruccola.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 34 2014
Ingredienser
4 portioner
4 port risonipasta
1 röd paprika
150 g salladsärtor
2 1/2 dl vispgrädde
1/2 g saffran
100 g frysta torkade tomater
580 g räkor i lake
salt
peppar
20 g dill
1/2 påse rucola (à 65 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2423 KJ / 581 kCal
Fett27 g
Kolhydrater53.9 g
Protein27.1 g
Kommentarer