Kräftpasta med saffran och salladsärtor
Krämig kräftpasta med en underbar smak av saffran. Koka ihop en smarrig gräddsås med vitlök, saffran och kräftlake som ger rätten en härligt intensiv havssmak. Den vackert gula kräftsåsen vänds med spaghetti och toppas med mangold och knapriga salladsärtor.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 44 2016
Ingredienser
För alla
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer