En lyxig saffranspasta med lax och fänkål som är enkel att tillaga och som bjuder på hänförande smaker. Den krämiga pastasåsen får du genom att blanda crème fraiche tillsammans med saffran och låter det koka upp. Vänd sedan runt det ihop med nykokt pasta och servera med lax och en krispig sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
24 2016
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Michelle
4/15/2015Hej Eva! Det var tråkigt att höra. Men vänd dig gärna till din handlare och påpeka detta så det kan bli rätt nästa gång.
Eva
4/15/2015Vi fick laxbitar i stället för hel lax vilket förstörde lite av helhetssmaken