En fräsch och syrlig laxrätt för det kalla julbordet eller buffén. Citronmarinerad fänkål och knapriga sockerärtor blandas med färskost och serveras till len, varmrökt lax.
Fri från ägg och gluten. Gör laktosfri: Välj laktosfri färskost, ev ihopblandad med laktosfri matlagningsyoghurt. Gör mjölkproteinfri: Välj mjölkproteinfri färskost.
Gör så här
Tips
Receptet är provlagat för 4 portioner men passar även för 8 portioner på ett buffébord.
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
3
1 st
Kommentar
Susanne
2016-10-03
Denna rätt är jättegod med den krämiga fänkålssalladen. Använde laktosfri philadelfia och matyoghurt, blev hur gott som helst. En perfekt lunch
Kommentar
Susanne
2016-10-03Denna rätt är jättegod med den krämiga fänkålssalladen. Använde laktosfri philadelfia och matyoghurt, blev hur gott som helst. En perfekt lunch