Denna räk- och äggsallad med citrondressing är en matig, fräsch, frisk och smakrik sallad med ingredienser som skalade räkor, matvete, ägg, mangoldskott och krispig fänkål. Passar perfekt som middag eller lunch, vilken dag som helst i veckan, året runt.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
23 2013
Rätten är fri från laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd och byt ut matvetet mot ris eller quinoa.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Johanna
2020-07-31Inköpslistan tror att minibaguetter är bröd, men det är ju frysvaror! Om någon annan har en "brainfart" medan de handlar, 😂
Per
2019-11-22Riktigt fina smaker, nyttigt och mättande. Rekommenderas verkligen!
Redaktionen
2013-06-12Hej Anna! Vi tycker att det är kul med lite variation på recepten i matkassen. Så nu när det närmar sig sommaren så är det härligt med lite lättare rätter båda att laga och att äta. Detta recept innehåller trots det tillräckligt med energi och ska vara mättande pga matvete, ägg och baguette. Sen tycker ju alla olika om all mat så det är klart att man har olika referenser vad gäller riktiga middagsrätter.