Saffransgratinerad kolja med sockerärtor

2
0
Saffransgratinerad kolja med sockerärtor

Att saffran och fisk går bra ihop är ingen nyhet, men ack så gott så att det är värt att äta igen! Här har du en koljafilé som får sin krämighet av crème fraiche med smak av saffran & tomat. Ät sedan fisken ihop med nykokt potatis och krispiga sockerärtor.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2020

Saffransgratinerad kolja med sockerärtor

Ingredienser

2 portioner
450 g
potatis
1/2
förp sockerärtor (à 150 g)
350 g
koljafilé
-
salt
-
peppar
2 dl
crème fraiche saffran & tomat
1 dl
riven ost

För alla

Fri från gluten och ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2496 KJ / 597 kCal
Fett 30 g
Salt 2.6 g
Kolhydrater 34 g
Protein 45 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept