Saffransceviche

Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
0
Saffransceviche

Välsmakande och färgglad saffransceviche med gurka, tomater, mango, chilifrukt, färskpressad apelsinjuice och limejuice. Smaka av med salt och peppar och garnera med hackad koriander.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2009

Saffransceviche

Ingredienser

8 st
1 dl  färskpressad apelsinjuice
1   paket saffran (à 1/2 g)
1/3   gurka
2   tomater
1   mango
2   salladslökar
1/2   röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
1 dl  färskpressad apelsinjuice
3 msk  färskpressad limejuice
1   kruka hackad koriander
1/2 tsk  salt
2 krm  peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Mango- och hallonsmoothie
Betyg 3.9 av 5.
34 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chokladfondue i tre smaker
Betyg 3.5 av 5.
26 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Apelsin- och saffranssoppa med hallon
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stenkyrkas saffransglass
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Minibiskvier med saffran och apelsin
Betyg 4.1 av 5.
78 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Julmarsipan med saffran, apelsin och mörk choklad  
Betyg 4.3 av 5.
37 personer har röstat
Över 60 min att tillaga