Ryggbiff i ugn
Ryggbiff i ugn passar för alla tillfällen och smaker. Men för att lyckas varje gång kan det behövas lite hjälp, så här får du en liten men naggande god ryggbiff-i-ugn-guide. Tips från coachen: välj svenskt kött, du kommer inte ångra dig.
Ingredienser
4 portioner
600 g ryggbiff
1 tsk salt
3 krm svartpeppar
1 msk olja
1 msk smör
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi849 KJ / 203 kCal
Fett8 g
Salt1.96 g
Kolhydrater0 g
Protein33 g
Kommentarer
Ska bli intressant med kryddpeppar Hade uppskattat en hint om hur lång tid i ugnen för 55 grader
Martin
2023-11-18Tog ut vid 58 grader. Tyvärr alldeles rött/rare. Nästa gång blir det 66-68 grader. Christina
Christina
2023-10-07Lade i tre skivade äpplen, två gula lökar. Blev saftigt kött och sky till en sås. Tog ut vid 68 C. Svagt rosa.
Jonas
2023-09-17