Ryggbiff i ugn

Ryggbiff i ugn passar för alla tillfällen och smaker. Men för att lyckas varje gång kan det behövas lite hjälp, så här får du en liten men naggande god ryggbiff-i-ugn-guide. Tips från coachen: välj svenskt kött, du kommer inte ångra dig.

Ingredienser
4 portioner
600 g ryggbiff
1 tsk salt
3 krm svartpeppar
1 msk olja
1 msk smör
Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi849 KJ / 203 kCal
Fett8 g
Salt1.96 g
Kolhydrater0 g
Protein33 g
Kommentarer
I 125 grader till 58 grader, tog minst 30 minuter. Vilade 10-15 minuter i bakplåtspapper, blev perfekt rosa.
Salla
2024-12-31Gott nytt år! Pommes i airfryern å biff i ugnen.
Patrick
2024-12-31Ska bli intressant med kryddpeppar Hade uppskattat en hint om hur lång tid i ugnen för 55 grader
Martin
2023-11-18