Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Grillad Ryggbiff med kinesisk BBQ-glaze

Med en hemmagjord BBQ-glaze ger du din grillade ryggbiff den där extra smakrika touchen. Här ger ingredienser som söt hoisinsås och het tabasco ett läckert karamelliserat resultat. Pensla generöst över köttet i slutet av grillningen, skär upp i skivor och servera med smarriga tillbehör.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda BBQ-sås, hoisinsås, svartpeppar, tabasco och ättika.
  2. Grilla biffarna ca 2 minuter på varje sida. Krydda med salt och peppar
  3. Pensla med glaze på båda sidorna mot slutet av grillningen så glazen blir karamelliserad.

För alla

Kontrollera noga innehållet i BBQ- och hoisinsåsen. I övrigt fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 2 dl bbq-sås
  • 1/2 dl hoisinsås
  • 1 tsk nymalen svartpeppar
  • 2 tsk tabasco
  • 1 msk ättika (12%)
  • ca 1 kg ryggbiff i skivor (gärna med kappa)
  • salt
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 1227 kJ / 293 kCal