Grillad Ryggbiff med kinesisk BBQ-glaze
![Grillad Ryggbiff med kinesisk BBQ-glaze](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_181029/cf_259/grillad_ryggbiff_med_kinesisk_bbq-glaze_.jpg)
Med en hemmagjord BBQ-glaze ger du din grillade ryggbiff den där extra smakrika touchen. Här ger ingredienser som söt hoisinsås och het tabasco ett läckert karamelliserat resultat. Pensla generöst över köttet i slutet av grillningen, skär upp i skivor och servera med smarriga tillbehör.
![Grillad Ryggbiff med kinesisk BBQ-glaze](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_181029/cf_259/grillad_ryggbiff_med_kinesisk_bbq-glaze_.jpg)
Ingredienser
6 portioner
2 dl bbq-sås
1/2 dl hoisinsås
1 tsk nymalen svartpeppar
2 tsk tabasco
1 msk ättika (12%)
ca 1 kg ryggbiff i skivor (gärna med kappa)
salt
För alla
Kontrollera noga innehållet i BBQ- och hoisinsåsen. I övrigt fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1227 KJ / 293 kCal
Fett7 g
Salt2.3 g
Kolhydrater20 g
Protein37 g
Kommentarer